28 listopada odbyła się uroczysta - Gala - w G2A Arena Centrum Wystawienniczo - Kongresowym w Jasionce kończąca tegoroczna edycję programu "Smaczne bo Podkarpackie". W tegorocznej edycji Stara Wędzarnia Frysztak wystawiła dwa produkty.
Program Certyfikujący Najlepsze Produkty Spożywcze Podkarpackiego „Smaczne bo podkarpackie” to projekt wyróżniający najsmaczniejsze artykuły spożywcze, ich producentów, a także doskonała wizytówka dla konsumentów że towary spełnią najwyższe wymagania jakościowe. Ideą programu jest promowanie lokalnych przedsiębiorstw które prezentują wysoki poziom odpowiadający oczekiwaniom konsumentów.
W tegorocznej edycji Stara Wędzarnia pod ocenę jury wystawiła dwa produkty: KIEŁBASĘ GŁOGOWSKĄ i SALCESON ZE STAREJ WĘDZARNI - oba nasze produkty otrzymały certyfikat "SMACZNE BO PODKARPACKIE"
Z radością składamy na Pana ręce nasze najserdeczniejsze gratulacje z okazji otrzymania przez Państwa Certyfikatu Jakości w Programie Certyfikującym Najlepsze Produkty Spożywcze Podkarpackiego - "Smaczne bo Podkarpackie 2019" za produkty Salceson ze Starej Wędzarni, Kiełbasa Głogowska - można przeczytać w piśmie od Wojewody Podkarpackiego i Marszałka Województwa Podkarpackiego
Artykuł sponsorowany